Een Amerikaan uit Tega Cay in de staat South Carolina schrok zich afgelopen week een ongeluk toen hij op Facebook foto’s zag van feestende pubers in zijn huis. Hij was met zijn vrouw op vakantie. ‘Ik zag foto’s van mensen in de slaapkamer van mijn zoon. Anderen liepen rond en deden dingen die het daglicht niet verdragen’, aldus de Amerikaan die liever anoniem wil blijven.

De man wil zijn naam niet kwijt omdat hij naar eigen zeggen zijn kinderen in bescherming wil nemen. Ook zij waren niet thuis toen het feestje plaatsvond. Na drie maanden kwamen er details vrij over het feest op Facebook. De feestgangers hadden zich via een raam toegang verschaft tot de woning.

De vader had toen hij terug kwam van vakantie gemerkt dat er iets mis was met een raam maar er was niets verdwenen. ‘Een dag na het feestje kwamen ze terug en ruimden ze hun rommel op. Toen we thuiskwamen, waren alle sporen uitgewist. Als ze op Facebook niet uitgepakt hadden over hun feestje dan hadden we het nooit gemerkt’, aldus de Amerikaan.

De man belde toch de politie. ‘Het voelde naar. Je bent niet thuis en plots zitten er mensen in jouw woning. Het geeft je een kwetsbaar gevoel.’ De agenten konden de feestvierders makkelijk identificeren. Ze hadden elkaar getagd op de foto’s.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.