De vakantieactiviteiten van het ministerie van Sport- en Jeugdzaken zijn feestelijk afgesloten middels een manifestatie. Entertainment, sport en spel maakten deel uit van de afsluiting donderdag op het Willebrod Axwijk Sportcomplex (SOSIS). Kinderen vanuit vakantiecentra uit de verschillende districten kwamen vriendschappelijk tegen elkaar uit tijdens sport en spel.

Elk jaar voert het ministerie het project zinvolle vrijetijdsbesteding landelijk uit. Hiervan maken een aantal activiteiten deel uit zoals: werkgelegenheid, zwemmen, vakantie centra en educatieve dagtochten. Landelijk worden jongeren op een plezierige, veilige en zinvolle manier bezig gehouden tijdens de grote vakantie periode.

Minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal, heeft gemerkt dat de jongeren goed gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheden. Zij gaf aan dat het de bedoeling is om de doelgroep plezierig, maar ook leerrijk bezig te houden. Hierbij is het belangrijk dat zij elkaar beter leren kennen, hun ervaringen delen en ook aangeven wat de verschillende districten te bieden hebben.

De Sportminister heeft een dankwoord gericht aan alle betrokken actoren in het bijzonder het bedrijfsleven, buurtcentra en organisaties die de ondersteuning geboden hebben om het project tot een succes te maken. Ook heeft zij de jongeren bemoedigd om zich in te zetten voor het nieuw schooljaar.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.