Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op woensdag 26 januari de 25-jarige voortvluchtige verdachte Niquel G. op zijn woonadres te Paramaribo na goede speurwerk en bekomen informatie opgespoord en aangehouden.

Deze man wordt ervan verdacht zich op maandag 15 november 2021 schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging. Zijn kompaan Jonathan C. is eerder aangehouden in deze zaak.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat beide verdachten op 15 november met een personenauto over de Schimmelpennickstraat reden. Volgens verklaring van Jonathan zei Niquel hem op een bepaald moment het voertuig even te stoppen. Bij die gelegenheid vroeg Niquel aan een man van Hindoestaanse komaf die voorbijliep of hij hem wat kon vragen. Terwijl hij dat vroeg, greep hij de halsketting van de man weg, waarna zij met een vaart wegreden. De benadeelde viel op het wegdek en liep schaafwonden op.

De halsketting is nog niet achterhaald. Niquel is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

The post Update : Voortvluchtige verdachte aangehouden door RBTP appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.