PARAMARIBO-Vol blijdschap  is gisteren de frisse groene winkel van de heer Moendo geopend en ingezegend in bijzijn van de gehele gemeenschap van het dorp te Klaaskreek.  Dit meldt Nuria Phang, director Marketing & Projects bij Uniqa, vandaag.

Dominee Ronny Wachter deed de inzegening van de Uniqa-winkel,  welke gevolgd  werd door een toespraak en welkomstwoord van kapitein Michael Walden en basja Amsdorf. Na de viering heeft winkeleigenaar Moendo op zijn eerste verkoopdag de bezoekers kunnen voorzien van beltegoed, toestellen en school- en kantoorbenodigdheden.

“Deze dag is een mijlpaal voor Uniqa in het binnenland”,  zei Uniqa chief executive officer Pieter Bakker. Met de opening van de Uniqa-shop  is een afspraak, ooit in 2007 gemaakt, nagekomen.  ”Wij zijn trots dat winkel Moendo onze services brengt aan Klaaskreek ,welke een bewonersaantal kent van duizend personen”, sprak Bakker.
Klaaskreek is  het derde  dorp aan de Afobakkaweg dat nu over  gsm services beschikt, na Overbridge en Cabendadorp. Binnen niet al  te lange tijd zal ook Brokopondo Centrum bereikbaar en ‘live’ zijn. De plannen voor verdere uitbreiding en gehele dekking tot aan Atjonie en Guyaba  staan hoog op de prioriteitenlijst van Uniqa.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.