Zondag is vol blijdschap de frisse groene winkel van de heer Moendo geopend en ingezegend in bijzijn van de gehele gemeenschap van het dorp te Klaaskreek. Welkomst inzegening, dankwoorden en liederen van vreugde werden voorgedragen door dominee Ronny Wachter, gevolgd door toespraak en welkomstwoord van Kapitein Michael Walden en Basja Amsdorf. Na de viering heeft winkeleigenaar Moendo op zijn eerste verkoopdag de bezoekers kunnen voorzien van beltegoed, toestellen en school en kantoorbenodigdheden.
Deze dag is een mijlpaal voor Uniqa in het binnenland volgens Uniqa Chief Executive Officer Pieter Bakker, om hiermee een afspraak ooit in 2007 gemaakt waar te maken voor de ontwikkeling in het binnenland. Wij zijn trots dat winkel Moendo onze services brengt aan Klaaskreek welke een bewoners aantal kent van 1000 personen. Uniqa biedt een 0.59 tarief naar alle netwerken in Suriname en te wel zonder opstartkosten, zelfs bellen in de regio naar UTS landen is tegen een speciale prijs. Met de Tan Taqi service kunnen mensen in Suriname gratis praten en sms-en van zeven uur s ’avonds tot zeven uur s’morgends.
Hiermee is het 3e dorp aan de Afobakkaweg voorzien van gsm services na Overbridge en Cabendadorp. Binnen al niet te lange tijd zal ook Brokopondo centrum bereikbaar en ‘live’ zijn. De plannen voor verdere uitbreiding en gehele dekking tot aan Atjonie en Guyaba zijn hoog op de prioriteitenlijst voor Uniqa in het binnenland.

Dagblad Suriname - Dagblad Suriname - Suriname's Populairste Krant

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.