PARAMARIBO- In juni 2011 heeft UNIQA het 3G netwerk succesvol geïntroduceerd in Suriname. Het 3G netwerk wordt gebruikt voor zowel dataverkeer als spraak. Dataverkeer geschiedt via PC, Laptop en Tablets; dataverkeer en spraak via Smartphones.

Vandaag breidt UNIQA haar 3G campagne uit met een heuse roadshow via haar Dealers. Klanten hebben de gelegenheid om te ervaren wat de voordelen zijn van het gebruik van het 3G netwerk: Met 3G is Live streaming televisie, Surfen op het net, real time apps en het uploaden van grote bestanden vele malen sneller dan via GPRS of EDGE mobiele internetverbindingen. UNIQA biedt nog steeds als enige in Suriname de oplossing voor de grote vraag naar snelle mobiele internetverbindingen én een betere kwaliteit mobiel telefoonverkeer in Groot-Paramaribo, meldt het bedrijf in een vandaag uitgegeven persbericht.

De 3G roadshow is erop gericht om Surinamers beter te informeren over de diverse mogelijkheden welke het gebruik van 3G-snel mobiel Internet- biedt. De 3G roadshow wordt in samenwerking met UNIQA Dealers gehouden. Bij het ter plekke aanschaffen van 3G pakketten geniet de klant aantrekkelijke kortingen. Vandaag en morgen start de 3G roadshow bij Cell Pluss aan de Jozef Israelstraat te Paramaribo – Noord.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.