Tekst en beeld Shanavon Arsomedjo

PARAMARIBO — “Goede communicatie is van eminent belang om een hechte band te creëren in een relatie”, meent Uncle B. Om deze boodschap te delen met anderen, heeft de artiest er een lied over gemaakt.

Hij zegt dat partners in een relatie ook genoeg tijd voor elkaar moet hebben. Daarnaast moet de focus niet worden gelegd op negativiteit, waarbij vooral onzekerheid de boventoon voert. “Als je van elkaar houdt, moet je een luisterend oor hebben voor elkaar.”

Dit Afro-nummer, dat de titel ‘Satisfied’ heeft, is een mix van Saramaccaans, Engels en Nederlands. Deze keer zingt hij ook over de liefde, maar dan een greep uit andersoortige dagelijkse gebeurtenissen die in een relatie kunnen plaatsvinden in combinatie met zijn eigen ervaring.

“Als je van elkaar houdt, moet je een luisterend oor hebben voor elkaar”

De beat en opnames zijn gedaan door de muzikant Tito met ondersteuning van Fredje. Er is een videoclip in elkaar gezet door producent Fertje Antomoi, waarbij het verhaal wordt geïllustreerd. Uncle B is zeer tevreden met dit project. Hij hoopt dat dit nummer zal scoren bij zijn fans. Ook doet hij een beroep op eenieder om de boodschap goed tot zich te nemen.

Na het behalen van positieve resultaten met zijn vorige nummer ‘Tuu Lobi’ – hij zegt aangenaam verrast te zijn met de reacties op de song – is de zanger gemotiveerd om meer succes te behalen en zijn best te doen om hogerop te komen. Uncle B is ervan overtuigd dat hij het kan en gaat er ook voor. De artiest belooft zijn fans dat hij harder zal werken om steeds goede nummers uit te brengen. “Jullie mogen nog meer nummers verwachten, want ik blijf mij inzetten.”

Dit bericht is afkomstig van de Ware Tijd. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.