Volgens de heer Mahawatkhan is de Braziliaanse gemeenschap een probleemgroep. Natuurlijk mag eenieder een mening hebben en zaken aan de kaak stellen. Echter vraag ik mij af wat de relatie is met sport en wat de bedoeling is van zijn artikel. Bij mij is bekend dat sommige Surinaamse mannen een idee op na houden dat het hebben van een buitenechtelijke relatie een normale aangelegenheid is. Prostitutie is geen nieuw fenomeen, ik snap het probleem niet zo goed. Daarnaast wil ik erop wijzen dat Brazilianen zorg dragen dat er werkgelegenheid ontstaat. Met name de middenstand, taxibedrijven en hoteleigenaren hebben baat bij de komst van Brazilianen. De haatgevoelens van de heer Mahawatkhan zijn zo diep geworteld dat hij de slavenmeesters zelf roemt en hun verkiest boven de Braziliaanse gemeenschap. Als er problemen zijn met welke gemeenschap dan ook, dan dient dit rationeel benaderd te worden. Ik ken de heer Mahawatkhan en respecteer hem, maar dit soort artikelen zetten mij wel aan het denken. Robbie Mohansingh

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.