PARAMARIBO, 19 apr – Miss India Suriname 2006 en Miss India Worldwide 2007 Fareisa Joemmanbaks (27) heeft een tweede filmrol in de wacht gesleept. Fareisa begint binnenkort met de repetities voor Annum, Innum, Ennum (Toen, Nu en Voor Altijd). De film over veranderende standpunten in liefdesrelaties, wordt opgenomen in Kerala, in het zuiden van India. Het wordt dus geen Bollywood-product. De uitdagingen zijn er niet minder om.

Acteren is dan niet eens de grootste. Ervaringen met haar eerste film, Saiyaan Chitchor (Eeuwige Liefde), zullen wel meehelpen. Een grotere uitdaging wordt het aanleren van het Malayalam, de omgangstaal in Kerala. “Het is zwaar, maar waar een wil is, is een weg”, zegt Fareisa tegenover de Ware Tijd. Ze studeert nog en is model, dus wordt het flink combineren. Maar behalve de nood van zich intellectueel ontwikkelen, knaagt ook de ambitie van het willen acteren.

Overigens is er ook nog altijd de drang om Suriname internationaal positief neer te zetten. Dat is al zo sinds haar bekroning tot Miss India Worldwide in 2007. Een andere reden voor het accepteren van een rol in Annum, Innum, Ennum vormen de eerdere ervaringen met producer Rajesh Nair. “Ik heb hem en zijn familie in 2009 leren kennen in Oeganda, waar ik moest jureren voor de eerste Miss India Oeganda verkiezing. Een heel bijzondere ervaring overigens”, aldus Fareisa.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.