De politie van het ressort Centrum heeft tijdens een algehele controle, in de ochtend van dinsdag 11 juni in de Kleine Saramaccastraat, een voertuig gestopt waarin de 39-jarige Patrick Z. en de 36-jarige Eric B. zich bevonden.
Bij controle in het voertuig zijn aangetroffen en in beslag genomen twee gascilinders van 28 lbs. De gascilinders zijn door de politie in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat de cilinders van misdrijf afkomstig zijn. Patrick en Eric kunnen namelijk geen zinnige verklaring geven met betrekking tot de twee gascilinders die in de auto aangetroffen zijn. De politie heeft ook gereedschappen in de auto aangetroffen die vaak door criminelen gebruikt worden om onder andere sloten kapot te maken.
Patrick en Eric zijn aangehouden op verdenking van onder andere gekwalificeerde diefstal en heling en zijn ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Centrum. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de twee mannen hangende het onderzoek in verzekering gesteld. In het belang van het onderzoek is ook het voertuig, waarin zij zich verplaatsten, in beslag genomen.

The post Twee vermoedelijke gascilinder dieven tijdens controle aangehouden appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.