Dit is een bericht van GFC Nieuws

GFC LIFESTYLEREDACTIE- En man van Hindostaans- Surinaamse komaf die sinds zijn jonge jaren woont in Den Haag, Nederland, is systematisch bezig de liefdesrelatie van zijn eigen dochter te torpederen.

De vader weigert te accepteren dat zijn kind een serieuze affaire is aangegaan met een Nederlandse man die een andere geloofsovertuiging heeft.

GFC Nieuws verneemt van het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) dat de man zijn dochter, een 20- plusser, heeft bedreigd.

Indien zij de romance niet direct verbreekt, zal ze verstoten worden.

“De dame in kwestie heeft ons verteld dat ze dat geenszins van plan is omdat ze intussen erg sterke gevoelens heeft ontwikkeld voor haar partner en een duurzame relatie met hem nastreeft”.

“Maar anderzijds vindt zij een goede familieband ook heel erg belangrijk. Om die reden heeft ze ons gevraagd om een goed gesprek aan te gaan met haar vader”, aldus het KIVC.

Vernomen wordt dat de interventie van het VrouwenCollectief niet het gewenste effect heeft opgeleverd.

GFC nam dinsdag telefonisch contact op de met dwarsligger om meer over zijn beweegredenen te weten te komen.

Hij vertelt dat hij het niet kan en zal accepteren dat zijn kind een liefdesavontuur is aangegaan met een man die het Bahai geloof belijdt.

“Dat gaat lijnrecht in tegen onze eigen overtuiging en kan nooit goed verlopen. Mijn dochter kan het beste een partner nemen met hetzelfde geloof. Twee geloven op 1 kussen, daar slaapt de duivel tussen”, beweert hij.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.