“Ik schudde alleen maar met mijn billen voor drie mannen die in gesprek leken te zijn, mijn rokje iets optrokken, waaronder ik naakt was,” vertelde de Duitse actrice Antje Mönning (40).

Frau Antje is boos, omdat zij een boete van 1200 euro kreeg voor schennis van de eerbaarheid. Zij werd onder andere bekend door haar rol als Zuster Jenny, de non in de Duitse televisieshow Um Himmels Willen (‘In hemelsnaam’). 

Mönning spotte op een parkeerplaats in het Duitse Jengen (Beieren) drie mannen in een auto, die schijnbaar met elkaar in gesprek waren.

Zij begon een spontane sexy act, waarbij zij haar heupen uitdagend schudde en haar (korte) rokje uitnodigend omhoog tilde.

Volkomen natuurlijk

Wat zij niet kon weten: de drie mannen waren politieagenten in burger, die haar act filmden.

Mönning voert ter verdediging aan dat zij een exhibitioniste is en naaktheid als “volkomen natuurlijk” beschouwt.

Zij trok fel van leer tegen haar bekeuring: “Willen we echt in een samenleving leven waarin je niet zorgeloos gek kan doen, waar iedereen stiekem op video wordt opgenomen, waarin mensen elkaar aanklagen in plaats van met elkaar te praten en waarin tolerantie en acceptatie al snel alleen bestaan ​​als vreemde woorden in het woordenboek?” vroeg zij zich af bij Bild

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.