Een Engelsman bleek een tumor in zijn buik te hebben, nadat hij tien jaar lang in de veronderstelling was dat hij slechts een bierbuik had.

Jeff Bennett kwam er pas achter dat het om een tumor met een gewicht van 22 kilogram ging toen hij van zijn vrouw een specialist moest opzoeken.

“Ik lust af en toe wel een biertje en dacht dat het extra gewicht aan mijn lijf gewoon van ouderdom kwam”, zegt Bennett in de Engelse krant The Sun.

“Ik ging steeds op dieet en viel ook wel af, alleen niet bij mijn buik.” De 53-jarige Bennett vertelt dat hij op een gegeven moment steeds vaker buiten adem was, wat dus kwam door de tumor die inmiddels zijn longen had bereikt.

“Het bleek dat in het hele midden van mijn buik een tumor zat. Mijn linkernier was daardoor kapot gegaan en ook andere organen stonden op het punt het te begeven.”

De tumor werd verwijderd door chirurgen in een ziekenhuis in Londen waardoor hij van de een op de andere dag 22 kilo kwijtraakte. Zijn vrouw noemde het schokkend om haar man voor haar ogen te zien afvallen.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.