2 jeugd foto 3 2 Jeugd foto 1 2 Jeugd foto 2 2 Jeugd foto 4

De groenwitte formaties van Transvaal hebben de meeste titels op hun naam kunnen schrijven in de SVB-jeugdcompetitie dit seizoen. In totaal hebben ze 4 prijzen gewonnen. Ze worden goed gevolgd door Leo Victor en Robinhood die elk 3 prijzen hebben gewonnen. Puwanani pakte 2 titels. Amar Deep pakte al in zijn eerste jaar een titel, terwijl Oase, Real Irva, en Voorwaarts elk ook 1 titel wisten te pakken. Toch is de heerschappij van Transvaal verbroken. Wonnen ze vorig jaar 5 van de 6 titels, dit jaar moeten ze dat delen met Robinhood en Leo Victor. Elk team heeft er 2 dit jaar.

In de U-9 klasse ging het kampioenschap naar Transvaal, terwijl het semikampioenschap naar Oase ging. In de U-11 klasse was Transvaal weer beter, en pakte ook het kampioenschap, terwijl Robinhood tweede werd. In de U-13 klasse was dit keer Robinhood beter en pakte het kampioenschap, terwijl Transvaal op de tweede plek eindigde.

Bij de U-15 klasse die opgesplitst was is een topsectie- en een niet-topsectieklasse, werd Leo Victor kampioen in de topsectieklasse, terwijl Transvaal op de tweede plek eindigde. In de niet- topsectieklasse werd Puwa Nani kampioen, terwijl Real Irva semikampioen werd.

In de U-17 topsectieklasse werd Robinhood kampioen, terwijl Leo Victor op de tweede plek eindigde. In de niet-topsectieklasse ging Puwanani ervandoor met het kampioenschap, terwijl nieuwkomer Amar Deep het semikampioenschap pakte. In de U-20 klasse werd Leo Victor kampioen, terwijl Voorwaarts semikampioen werd.

De prijswinnaars in de SVB Jeugdcompetities:
KlasseKampioenSemikampioen
U-9 klasseTransvaalOase
U-11 klasseTransvaalRobinhood
U-13 klasseRobinhoodTransvaal
U-15 (Top)Leo VictorTransvaal
U-15 (niet-Top)Puwa NaniReal Irva
U-17 (Top)RobinhoodLeo Victor
U-17 (niet-Top)Puwa NaniAmar Deep
U-20 klasseLeo VictorVoorwaarts

Dagblad Suriname - Dagblad Suriname - Suriname's Populairste Krant

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.