Gevangen in een mannenlichaam, wilde Rajee meer zijn dan een man in vrouwenkleren. Daarom besloot ze, net als heel veel andere transgenders, injecties te laten zetten in haar gezicht, borsten en heupen, in de hoop zo vrouwelijkere trekken te krijgen. Om het betaalbaar te houden, deed ze een beroep op de zwarte markt, een beslissing die haar misvormd heeft voor het leven.

In een aangrijpende reportage vertelt de 46-jarige Rajee Narinesingh, beter bekend als ‘cementgezicht’, over de gruwelijke gevolgen van goedkope injecties. Haar gezicht transformeerde dramatisch en ze bleef achter met zware misvormingen, ook aan haar heupen en boezem.

Zwarte markt
‘Ik wilde geen man zijn in een jurk. Als je echt wil kunnen leven als een vrouw, moet je wel een reconstructie ondergaan van je gezicht en delen van je lichaam. Toen heb ik besloten om voor injecties te gaan’, getuigt Rajee, die echter bedrogen werd door Oneal Ron Morris, de valse ‘dokter’ die celstraf kreeg voor het uitvoeren van ingrepen zonder vergunning.

De injecties werden op de zwarte markt geplukt en kostten Rajee alsnog 3.000 dollar. Te beschaamd om hulp te zoeken, isoleerde ze zich van haar omgeving totdat een vriend haar doorverwees naar Dr. John Martin.

Cement
‘Het is één van de ergste gevallen van slechte injecties die ik ooit heb gezien’, zegt de chirurg, die de schade zoveel mogelijk probeert te herstellen. De samenstelling van het goedje dat haar misvormd achterliet is tot op vandaag nog niet gekend. ‘Het lijkt wel alsof je in cement kapt’, aldus Martin. Met verzachtende (legale) injecties en lasertherapie wordt het gezicht van Rajee momenteel behandeld. Ze kan terug lachen en durft ook eindelijk opnieuw onder de mensen te komen in Miami.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.