Home » Surinaams nieuws » Toronto snoept punten af van Ellen

Toronto snoept punten af van Ellen

Het is een heel moeilijke opgave geworden voor Ellen in de competitie van de Sportbond Commewijne afgelopen zondag. Als tegenstander hadden ze nieuwkomer Toronto. Reeds in de 8ste minuut kwam Toronto, die haar eerste wedstrijden niet goed uit de verf was gekomen, op een 1-0 voorsprong via een goal van Dion Blomhof. Vlak voor rust maakte Ellen gelijk middels Romario Rothers. In de tweede helft bracht de speler Sontotirto Ellen op een 2-1 voorsprong. Maar Toronto liet zich niet uit het veld slaan en sloeg weer toe. In de 75ste minuut maakte Moreno Olijfveld de 2-2. Dit werd ook de eindstand.

Zoelen won van Young Blue Wings met 3-1, na een 1-0 ruststand. De goals van Zoelen kwamen van Jason Bobie, Dannish Dihal en Marciano Bobie. Kiran Tjitaram redde de eer voor Young Blue Wings. In blessuretijd kreeg Rijanto Karijoredjo van Zoelen rood. Vios was met 2-1 sterker dan Locomotief. Charles Kromosemito scoorde beide goals van Vios, bij Locomotief was de speler Paloeng trefzeker. Black Tiger kon een 3-0 voorsprong genomen in de eerste helft niet behouden tegen Indo. Eindstand werd 3-3. Al na 22 minuten kwam de ploeg uit Rust en Werk op 3-0 middels doelpunten van Miquel Sastroredjo, Rosano Salim en Howard Sodiko. Indo kwam terug en via Jerry Ronodimedjo, Robert Yeung en Marciano Karijosentono (auto-goal) werd het alsnog 3-3.