Tjin Liep Shie garandeert vlotte uitgifte rijbewijzen in Nickerie
15 Feb, 06:00
35b6a70d648d3a4370534e7ae9a83b1f.jpg___afgifte_nieuw_rijbewijs.jpg
Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh verstrekt een nieuw rijbewijs aan een van de pas geslaagden.
Tien maanden nadat de nieuwe rijbewijzen in Paramaribo zijn geïntroduceerd, is nu Nickerie aan de beurt. Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie heeft de afdeling Rijbewijzen in het westelijke district in gebruik genomen. Volgens de politiebaas voldoet het systeem aan de strenge veiligheidsnormen.

De openstelling van deze afdeling heeft enige tijd in beslag genomen. Er moesten maatregelen worden getroffen om te verzekeren dat het systeem optimaal is. Telecombedrijf Telesur heeft een speciale verbinding gelegd met hoofdkantoor Verkeer in Paramaribo. De korpschef legt uit dat alle handelingen die in Nickerie worden verricht ook in Paramaribo op de computer te volgen zijn.

Tjin Liep Shie deelt mee dat er geleerd is uit de mankementen die in Paramaribo zijn geconstateerd. "De integriteit van de rijbewijzen moest worden verbeterd", legt hij uit in gesprek met journalisten. De mensen die in Nickerie op deze afdeling werken, zijn goed getraind en hebben alle expertise die nodig is. In Nickerie zullen de mensen die geslaagd zijn of hun rijbewijs moeten vervangen, veel sneller worden geholpen. De korpschef is tevreden met het werk van de politie in Nickerie en stelt dat het district behoorlijk veilig is.

Dit bericht is afkomstig van nickerienieuws.coms Facebook-Pinnwand. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.