ThiemeMeulenhoff blij met leermiddelenbeurs Suriname

De Surinaamse overheid heeft onlangs diverse partijen uitgenodigd om hun leermiddelen te presenteren aan Surinaamse docenten tijdens een driedaagse leermiddelenbeurs in Paramaribo. Vandaag is de laatste dag dat docenten, ministers en andere afgevaardigden van het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling zich daar laten informeren over Nederlands lesmateriaal.

Het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal in Suriname is zeer tijdrovend. Daarom is besloten Nederlands lesmateriaal te importeren. Een van de partijen die is uitgenodigd voor de beurs, is educatieve mediaspecialist ThiemeMeulenhoff. Henk Mulder, uitgeefmanager bij ThiemeMeulenhoff, geeft aan zeer verheugd te zijn om hun leermiddelen te kunnen presenteren aan de Surinaamse onderwijsmarkt.

“Als educatieve mediaspecialist willen wij samen met onderwijsprofessionals, ouders en andere betrokkenen het beste uit élke leerling halen. Wij dragen graag ons steentje bij aan verbeterde leeropbrengsten en individuele talentontwikkeling. Waar dan ook ter wereld” aldus Mulder.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.