Het thema van de 49ste BVSS/Fernandes Avondvierdaagse is dit jaar optimaal uitgedragen. Dit zegt BVSS-voorzitter Purcy Olivieira desgevraagd. Het thema van dit jaar luidde: ” “Een gezonde levensstijl, voor altijd!”, terwijl “Nô smoko mi mati, a o broko yu!” als slogan diende.

Volgens de BVSS-voorzitter is de wandelmars ook naar tevredenheid van de organisator verlopen. “Maar er blijft toch een marge open om het beter te doen”, aldus Olivieira. Hij had zijn complimenten over voor de ministers die hebben meegelopen tijdens de wandelmars.

Olivieira ziet hierin het bewijs dat de regering daadwerkelijk invulling wil geven aan een gezonde levensstijl. Onder meer de bewindslieden Ismanto Adna van Sport- en Jeugdzaken, Michel Blokland van Volksgezondheid, Falisie Pinas van Transport, Communicatie en Toerisme en Ginmardo Kromosoeto van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) gaven met de groepen van hun departement acte de presence tijdens de AVD.

Ook het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen was van de partij en kwam in aanmerking voor een bijzondere prijs. De meeste prijzen gingen naar de Parbo Brassband, te weten: Meest Muzikale groep, Meest Ethische dansgroep, winnaar bedrijvenklasse en themaprijs.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.