PARAMARIBO – De achtjarige Taiz Sabajo is gisteravond in een vrij goed gevulde Congreshal uitgeroepen tot Little Miss Suriname 2012. Ze kon haar tranen van geluk niet bedwingen toen het tot haar doordrongen dat zij had gewonnen. Op de tweede plaats eindigde Tatchara Boobe terwijl Chiadel Limburg nummer 3 werd. Jenyde Mase en Amber Sardjoe bezetten respectievelijk de vierde en vijfde plaats. Behalve de finaleplaatsen waren ook prestigieuze titels te winnen. Zo sleepte de 8-jarige goedlachse contestante Clyah Helder de titel Miss Effort in de wacht.

Tot aardigste miss onder de missen werd Haniefa Wongsoredjo verkozen. De prijs voor het mooiste nationaal kostuum ging naar Chiadel, terwijl Taiz door de fotograaf van de officiële fotoshoot verkozen werd tot de fotogeniekste miss. De Little Sea Star Award (people’s choice) ging naar de jongste contestante, Amber Sardjoe (5). De uitslag was verrassend. Had menigeen Jenyde getipt als winnares, zij moest genoegen nemen met de vierde plek.

Ook Tatchara kwam verrassend uit de hoek; zij bezette buiten de verwachting om de tweede plaats. De contestanten kwamen bij de talentenronde goed voor de dag. Clyah deed ballet, Chiadel deed declamatie terwijl de andere contestanten respectievelijk voor dansen en zingen hadden gekozen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.