De SVB-leden Waldo Gobardhan, Harold Felter en Louis Giskus in gesprek met Sportminister Ismanto Adna. Deze drie SVB-leden gaan naar Hongarije voor een drietal congressen

Van 19 t/m 26 mei 2012 zal een SVB-delegatie bestaande uit voorzitter Louis Giskus, penningmeester Waldo Gobardhan en 2e secretaris Harold Felter het 62e Fifa Congres in Budapest, Hongarije, bijwonen. Het wordt een lijvig programma omdat er 3 congressen worden georganiseerd, te weten het CFU congres op 22 mei, Concacaf congres op 23 mei en het Fifa conges op 24 en 25 mei. Van 23 tot 24 mei 2012 vindt er ook een medical conference plaats en de SVB heeft fysiotherapeut Ricky Haarloo afgevaardigd om Suriname te vertegenwoordigen op deze medische conferentie. De reis-en verblijfskosten worden bekostigd door de Fifa.

Op het CFU congres zal een nieuw bestuur van de CFU worden gekozen. De SVB heeft Waldo Gobardhan voorgedragen voor een bestuursfunctie. Verder zijn er nog drie Surinamers voorgedragen om zitting te nemen in CFU-commissies. Deze zijn SVB-juridisch adviseur Alwin Baarh voor de Appeals Committee, SVB-commissielid J. de Bies voor de Disciplinaire Committe en SVB-ondervoorzitter Dayasankar Mathoer voor de Ethic Committee.

Op het Concacaf congres zal er een nieuwe president gekozen worden. De enige kandidaat voor deze functie is Jeffrey Webb van de Cayman Islands. Webb was onlangs in Suriname voor de inauguratie van het 3de Fifa Goalproject.

Op het Fifa congres zal het Jaarverslag 2011 worden behandeld van de Wereldvoetbalbond.

Dagblad Suriname - Dagblad Suriname - Suriname's Populairste Krant

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.