Suvveb N.V. en MN Food Impex NV zijn de winnaars van het 4e kwartaal van 2013 van het Variation Fresh “Go for Growth” Award Program van Air France – KLM – Martinair Cargo (AFKLMP). Het Variation Fresh “Go for Growth” Award Program is in januari 2013 geïmplementeerd en duurde tot december 2013. Het programma is goed ontvangen door o.a. Surinaamse exporteurs en heeft gezorgd voor een groei van 46% toename in exportgewicht in vergelijking met 2012.

Dit is volgens AFKLMP erg positief wanneer de cijfers hebben uitgewezen dat de vracht capacitieit in het eerste kwartaal van het jaar met 30% was afgenomen. Gedurende het programma, heeft AFKLMP aan het einde van iedere kwartaal Awards overhandigd aan de exporteurs met de hoogste groei in gewicht en/of in procenten voor de groei van Perishables zendingen (verse groenten, fruit en vis).

Gopex International N.V. is zowel het 1ste, het 2de als het 3de kwartaal de winnaar geweest. De runner ups van ieder kwartaal zijn beloond geworden met een certificaat voor hun deelname en inzet. Deze waren: Anoep Impex, Dassa Impex, Central Freight Services N.V., M.N. Food Impex, Suvveb NV en Nizaam Exp. In augustus 2013 mocht Suvveb NV een Award in ontvangst nemen voor de nummer 1 klant voor het 1ste kwartaal in 2013.

Air France – KLM – Martinair Cargo en de exporteurs vieren het geslaagde project vanavond met een cocktail party. Op deze bijeenkomst zullen de winnaars van het 4de kwartaal en de overige winnaars hun verdiende Awards in ontvangst nemen.(Edunet)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.