De ondernemer en politicus Surindra Mungra. Hij heeft recentelijk een gedicht gelanceerd vanuit een strafinrichting. GFC wist de hand te leggen op het eerste gedicht in de serie van 21.

PARAMARIBO- De ondernemer en politicus Surindra Mungra heeft vanuit de gevangenis een gedicht gelanceerd. Mungra die in het gevang wacht op een uitspraak van de rechter in een zedenzaak, is voornemens binnenkort een gedichtenbundel te publiceren. GFC wist via een goede kennis van de politicus de hand te leggen op een schrift met daarin  het eerste stuk in een serie van 21.

Het gedicht van Mungra dat op zijn allerminst als erg opmerkelijk kan worden gekwalificeerd, gaat als volgt:

De wens die de mens uitspreekt bij de uitvaart van  een dode is R.I.P.  of rust zacht.  De ziel noch de geest gaat rusten.  Hij wordt direct opgehaald om gevonnist te worden in de rechtszaal van de koning van het dodenrijk . Heeft u een godsdienstig leven geleid, zult gij het eeuwig leven krijgen.

Hebt u mij buiten uw belangenveld  gehouden,  zult  u  gegeseld  en  geworpen worden in  onblusbaar hemelvuur in de poel van kokend bloed  en pus gepijnigd  door monsters en  schimmen.

Na uw loutering zal uw onsterfelijke ziel de ellende van wedergeboorte  op aarde of op één der ander planeten der demonen waar het zonlicht reikt doch het licht van de juwelen op de hoofden van de honderdduizenden koppige slangen.

Laat u w  ziel  en etherisch  lichaam niet ophalen  door doden uit de hel maar door asparas cherubs en heiligen en  een plaats verwerven  op de midden of opper planeten om  God  te vereren  apostel  Surindra .

Menig lied voor de asparas of hemelse  nimfen koor om de almachtige te loven.  Compositie  Surindra Mungra  8 oktober 2012. A Surya de zon laat alles o p de planeten groeien.  Soma de maan geeft smaak aan de groenten, granen, vruchten en laat wensbomen in het hemelrijk bloeien. Veelsoortige onvergankelijke bloemen krijgen van hen hun kleuren  en geuren.

Ere en dank voor de  alvoorziener die dit laat gebeuren  2e couplet of doha. Oneindig veel brandstof uit zaden uit het water en uit de lucht krijgen wij van u als wij ons door u laten leiden. Zo wordt de natuur en de kosmische ruimte behoud en om niet verder in ellende af te glijden . Hij  zal u via uw ziel begiftigen met kennis en uw wijsheid vergroten. Mits u de alwetende in meditatie en contemplatie  zal verhogen  3e couplet .

Ik buig voor u. In stand houden van de werelden die fonkelen in  de kosmos als diamanten. Geschapen in uw speelsheid en uit genade voor uw ontelbare hemelse  gezanten. Oceanen van melk, sesamolie, wijn, nectar,  kokoswater, thee en honing . Bestemd voor  zij die u loven en voor u buigen en door hun geloof en werken het eeuwig leven hebben verworven en met u  zullen genieten.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.