PARAMARIBO- Suriname kent morgenmiddag weer een voetbal aantrekkelijke dag. De voetbalclubs die behoren tot de vier beste van Europa, Barcelona en Real Madrid, staan tegenover elkaar. Dit duel wordt El Classico genoemd. Een strijd tussen twee aartsrivalen die elkaar niets gunnen. Een voetbalgevecht tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Op kantoor of op straat is deze wedstrijd al twee weken het gesprek van de dag.

Er is ook duidelijk een Madrid en een Barcelona kamp. Gelukkig blijven de supporters in ons land altijd sportief. De afgelopen drie jaren heeft Barcelona met trainer Pep Guardiola, Madrid slapeloze nachten bezorgd met het tiki taka voetbal. Echter speelt Madrid dit seizoen veel beter en zal er morgen alles aan doen om te stunten in het Camp Nou, de thuishaven van Barcelona.

Voetbalminnend Suriname kiest morgen voor een heerlijke dag thuis om ongestoord van het duel te genieten. Winst of gelijkspel van Madrid betekent vrijwel geen kans meer voor Barca om  de landstitel dit seizoen te prolongeren en dus het kampioenschap voor de Madrilen. In Champions League verband staan beide Spaanse grootmachten mogelijk aan de rand van uitschakeling. Dus voor de miljoenen fans ter wereld hebben ze iets goeds te maken. De wedstrijd wordt om 15.00 Surinaamse tijd gespeeld.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.