Kaseko Carnaval Curacao

De Surinaamse Brass band One  Chance  brengt met de 20 leden Surinaamse muziek naar Curacao. De band doet mee  aan carnaval, het jaarlijkse spektakel van het eiland. De Brass groep heeft onlangs opgetreden te Banda Bou/Westpunt.

Met de Surinaamse muziek probeert de groep de carnavalsfeer te verhogen. De lokale bevolking geniet volgens de band van de ritme en de dans.  Het Surinaams gevoel kwam los toen de groep  de Kaseko mix winti speelde. De wind  die de warmte meenam heeft  de dansende menigte niet kunnen weer houden uit hun bol te gaan.  Het was een ware happening voor onze jongens die zonder enige moeite de heuvels op en af gingen.

CURACAO-AIR-670x374.jpg

Met de gemeente van Banda Bou zijn er ook aftastende  gesprekken gevoerd om te komen tot uitwisseling.   De buurt Barber waar zij hebben gespeeld heeft ook te kampen met dezelfde vraagstukken van onze jeugd.  Dit gesprek werd later voortgezet op het Consulaat van Suriname, waar de groep ontvangen werd door de Consul-generaal. Het was een waar genoegen om op bezoek te zijn bij hem.

De volgende optreden zij gepland , zondag 26 en dinsdag 28 afsluiting. De  SLM als hoofdsponsor van de groep, met Co-sponsor  Fernandes,de leden van de Brass-band en All Star, heeft het mogelijk gemaakt dat haar leden  in twee  etappe afreisde. De groep olv dhr. Nelom Miguel keert op 2 maart terug.