GFC NIEUWS- Alle Surinaamse ministers, overheidsdirecteuren en parlementariërs moeten ten minste de helft van hun maanloon inleveren.

Dat stelt althans het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVC) voor.

Het KSVC zegt woensdag een GFC Nieuws dat een halvering van het salaris een rechtschapen solidariteitsactie zou zijn om het arme volk de goede intenties te bewijzen.

“Als onze Surinaamse politici hun solidariteit met het arme volk, dat al zoveel moet inleveren, wil tonen, moet dat met echte daden en geen woorden gebeuren. Veel praten en beloven is erg makkelijk! Zeggen dat er wordt meegeleefd met de mensen die het erg moeilijk hebben levert niets op! Wij willen echte daden zien”.

“Ons voorstel is daarom dat al deze politici en hoge ambtenaren de helft van hun salaris inleveren en ook afstand nemen van verschillende privileges. Net zoals politici op Aruba al een deel van hun inkomsten beschikbaar hebben gesteld. Help de allerarmste Surinamers met de miljoenen Surinaamse dollars die daarmee vrijkomen”, aldus het VrouwenCollectief.

Het bericht Surinaamse ministers, overheidsdirecteuren en parlementariërs moeten helft van hun salaris inleveren verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.