Hoewel de hele wereld denkt dat er geen verwender kind op deze aardbol rondloopt dan Suri Cruise, krijgt de kleine spruit van mama Katie Holmes toch niet álles toegestopt. Voor de duizenden designerkleedjes telt Katie met veel plezier het geld neer, maar een schattige puppy was net iets te veel van het goede. Gevolg? Een grote pruillip en dikke krokodillentranen bij de 6-jarige Suri.

Wereldster of niet, het is voor elke ouder moeilijk om het juiste evenwicht te vinden tussen kinderen verwennen en hen gewoon gelukkig willen maken.

Puppy
Hoewel Katie Holmes met de recente scheiding ongetwijfeld al voldoende zorgen aan haar hoofd heeft, ondervond de toekomstige ex-vrouw van Tom Cruise het afgelopen weekend hoe moeilijk het is om een kind continu tevreden te houden. Kleine Suri barstte in tranen uit toen mama Katie weigerde om een schattige puppy uit de dierenwinkel (een kruising tussen een Yorkshire Terriër en Maltezer) mee naar huis te nemen.

Op straat hield een pruilende Suri zich nog sterk, maar eens in de auto aangekomen, rolden de tranen over haar wangen. Dierenrechtenactivisten hebben Katie intussen aangeraden een hond te adopteren in plaats van een nieuwe te kopen.

Videochat met Tom
Met de recente scheiding van haar ouders lijkt een puppy ongetwijfeld de perfecte afleiding voor Suri. Al moet de kleine meid haar papa Tom Cruise toch niet te hard missen. Zo houdt de ‘Top Gun’-ster regelmatig contact met zijn dochter via videochat.

‘In de gesprekken over de scheiding is bepaald dat Tom en Suri met elkaar mogen praten via internet’, meldt een bron aan RadarOnline. ‘Wanneer Suri bij Tom is, mag Katie eveneens chatten met haar dochter. Als Tom het gezicht van Suri op het scherm ziet verschijnen, fleurt hij helemaal op’, gaat de bron verder.

Cruise heeft Suri niet meer gezien sinds zijn huwelijk met Katie op de klippen liep. Volgens zijn advocaat komt daar binnenkort wel verandering in: “Ik weet nog niet wanneer precies, maar het duurt niet lang meer.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.