Home » Surinaams nieuws » Supporters laten wedstrijd Atta Boys – Golloe’s Promotion ontaarden

Supporters laten wedstrijd Atta Boys – Golloe’s Promotion ontaarden

De finaleronde van de Dharm Cup 2012 is niet zo best gestart vrijdagavond op het Dharmveld.  Een van de geprogrammeerde wedstrijden werd afgelast, terwijl een andere ontaardde in een chaos doordat supporters op het veld kwamen. De wedstrijd Atta Boys tegen Golloe’s Promotion was 0-0 toen er nog 10 minuten gespeeld moest worden. Volgens informatie kreeg Golloe’s een vrije trap toegekend, maar daar waren de spelers van Atta het niet eens mee. Het werd een gehaal en getrek tussen spelers van beide ploegen. De supporters van Atta Boys lieten het niet daarbij en kwamen het veld op om zich te bemoeien met deze zaak. Het werd een heel chaotische situatie en de wedstrijd werd gestaakt. ‘Het beste was de wedstrijd te staken op dat moment. Uit veiligheidsoverwegingen konden we de wedstrijd niet verder laten spelen. De resterende 10 minuten zullen indien nodig aan het eind van de competitie gespeeld worden’, zegt organisator Dharm Ramharak aan Dagblad Suriname.

De wedstrijd tussen Flamingo en Peprepin Boys was afgelast en wordt op woensdag om 19.30 uur ingehaald. Op programma stond ook de beslissingswedstrijd tussen SV Victoria en SV Wilhelmina. Victoria won met 1-0 door een goal van Jermain Thomas en plaatste zich zodoende als laatste club voor de finaleronde. Woensdag om 20.30 uur speelt Victoria haar eerste finalewedstrijd tegen Team Magic Graphix.

De enige finalerondewedstrijd die volledig werd afgewerkt, ging tussen Jong Atta Boys en Team Rhytms. Na een 2-1 ruststand voor Jong Atta Boys, eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Marcelo Triesie en Geovanni Tiendari scoorden voor Team Rhytms, Stephano Hofwijks en Romero Slijngaard voor Jong Atta Boys. In de loop van de week wordt het verdere programma bekendgemaakt.