PARAMARIBO- Supermarktgigant en prijsbreker Best Mart in het noorden van Paramaribo heeft deze week in het kader van 37 jaar onafhankelijkheidsviering een aantal significante prijsverlagingen doorgevoerd. 37 producten zijn sterk in prijs gereduceerd.

Veel gangbare basisproducten zullen de komende periode bovendien zelfs ver onder de kostprijs op de goed gevulde schappen staan.

Volgens een directielid van het bedrijf, dat recentelijk een luxe renovatie en uitbreiding achter de rug heeft, is het de bedoeling om met deze krachtige prijsverlagingen de Surinaamse gemeenschap verder tegemoet te komen.

Best Mart speelt hiermee ook in op het verzoek van de regering,die vaker een beroep heeft gedaan op zakenlieden om prijzen in de winkels zo laag mogelijk te houden zodat burgers meer geldbestedingsruimte krijgen.

Sardien en bruine bonen in blik, spijsolie, toiletpapier, vruchtensappen, cacao en Maggiblokjes vallen ook binnen de items die voortaan ver onder de gebruikelijke prijs worden aangeboden aan het winkelend publiek.

Best Mart wil met haar nieuw doorgevoerde beleid als de meest goedkope en best gesorteerde supermarkt van Suriname gekenmerkt worden. Ook niet basisgoederen worden extra verlaagd. Zo zal een pot Nescafé koffie van 200 gram voor iets boven 16 SRD aan de man worden gebracht, de gangbare prijs in andere winkels is ruim boven de 23 SRD.

De prijsbrekersupermarkt heeft sinds het midden van dit jaar intensieve onderhandelingen gevoerd met buitenlandse leveranciers. Het doel was om veel goedkoper spullen in te kopen.

“Wij stellen alles in het werk om steeds meer fikse prijsverlagingen door te voeren zodat klanten veel meer voor hun geld krijgen. Niet alleen in 2012, maar ook in het nieuwe jaar is het de intentie om de prijzen in onze megasupermarkt verder naar beneden te brengen.

Daarnaast hebben wij een grote verbouwing achter de rug. De gemeenschap kan nu in een veel ruimere gekoelde supermarkt met alle gerieven spullen halen tegen de meest lage prijzen in het land ”, stelt de eigenaar van Best Mart vol trots tegenover GFCnieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.