PARAMARIBO- Supermarktgigant Best Mart in het noorden van Paramaribo heeft vandaag een aantal significante prijsverlagingen doorgevoerd. Bepaalde basisproducten worden volgens een roulerende module tussen de 10 tot 75 procent in prijs gereduceerd.  Volgens een directielid van het bedrijf is het de bedoeling om hiermee de Surinaamse gemeenschap verder tegemoet te komen.

Best Mart speelt hiermee ook in op het verzoek van president Desi Bouterse. Het staatshoofd doet een beroep op zakenlieden om prijzen in de winkels zo laag mogelijk te houden zodat  burgers meer geldbestedingsruimte krijgen.

“Sommige basisproducten zullen wij voor ver onder de kostprijs aanbieden. Bovendien zullen andere iets minder noodzakelijke goederen merkbaar goedkoper worden aangeboden”, zeggen zakenpartners Tja Foe Lee en Geor Hering aan de nieuwsredactie. De twee grootondernemers zijn voornemens om het aanbod van goedkope items sterk uit te breiden. Zo zijn er de afgelopen weken intensieve onderhandelingen gevoerd met buitenlandse leveranciers met het doel om veel goedkoper in te kopen. Er zijn in dit kader al vergevorderde afspraken gemaakt en de vooruitzichten zijn goed, zo wordt meegedeeld.

“Wij werken ernaar toe om steeds meer prijsverlagingen door te voeren zodat de klanten dat uiteindelijk ook sterk merken in hun portemonnee. Vooral voor wat betreft de noodzakelijke inkopen die dagelijks moeten worden gedaan”, aldus Tja Foe Lee tegenover GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.