Een cursiste fotografie aan het werk

De Surinaamse Fotografen Vereniging (SUFOV) sluit vanavond haar cursus Basisfotografie af. De SUFOV Cursus Basisfotografie bestond uit 5 cursusdagen en 2 praktijkdagen en was specifiek voor personen met een DSLR (spiegelreflex camera). Gekozen is voor deze groep camerabezitters aangezien deze toestellen maximale vrijheid geven.

De cursus was niet alleen voor beginners maar ook voor personen die al fotograferen maar nog niet (goed) overweg konden met hun toestel. Cursisten hebben na afloop de basisbeginselen van het fotograferen onder de knie en kunnen vanuit deze basis zich verder gaan verdiepen/ontwikkelen in de fotografie. Bij voldoende animo zal SUFOV naar de optie kijken een vervolg cursus te organiseren.

SUFOV is voornemens in juni nog een Cursus Basisfotografie te organiseren en er zijn al aanmeldingen binnen. Aanmelden kan via de website www.SUFOV.com.

De afsluiting zal plaatsvinden in de grote zaal van het Blindencentrum van de Nationale Stichting Blindenzorg Suriname (NSBS) aan de dokter Sophie Redmondstraat.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.