PARAMARIBO- Na een lange rust periode van competitie, namen de atletiek verenigingen AV Tropical Runners en AV Eagles het initiatief onderling competitie te houden op zondag 17 jun 2012.

Vanuit beide kanten is er hard gewerkt om een wedstrijdprogramma in mekaar te zetten en met steun van vrienden, ouders en bestuursleden werd het een onvergetelijke dag. De atleten in de leeftijdsklasse U12, U14, U17, U20 en Senioren bekampten zich op de nummers, 60m, 800m, verspringen en discuswerpen.

De atleten waren dusdanig enthousiast dat zelfs de regen ze niet weerhield te competen. Als waardering kregen de winnende atleten een certificaat. Vanwege het enthousiasme wordt er reeds uitgekeken naar de volgende wedstrijd. Beide verenigingen gaan nu evalueren en zaken op een rijtje plaatsen om zodoende te werken naar de volgende competitie.

Hierbij zijn de verenigingen dank verschuldigd aan de heer Andy Admodimedjo onderdirecteur Recreatie en Sport van het Ministerie van Jeugd en Sportzaken voor de toestemming verleend om gebruik te maken van het Will Axwijck sportcentrum. Dit staat in een uitgegeven persbericht van de verenigingen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.