De 24-jarige student uit Californië die ‘per ongeluk’ vijf dagen is opgesloten heeft zijn eigen urine moeten drinken om te overleven, aldus Fox News. Drugsagenten waren hem vergeten nadat hij was opgepakt.

Daarnaast had hij zijn brillenglazen kapotgeslagen en met de scherven geprobeerd ‘Sorry Mom’ in zijn arm te kerven. Om onduidelijke redenen heeft hij het glas ook ingeslikt, waaraan hij een geperforeerde long heeft overgehouden, zo bleek later in het ziekenhuis.

Daniel Chong was een van de negen verdachten die op 21 april werden opgepakt tijdens een inval in een drugslab, waar 18.000 xtc-pillen in beslag werden genomen evenals wapens en andere drugs.

Volgens hem hadden de narcotica-agenten beloofd hem snel vrij te laten. Eentje zou hem zelfs een lift naar huis geven. Maar ze vergaten Chong en lieten hem vijf dagen in de arrestantencel, van 1,5 bij 3 meter groot en zonder ramen.

In de cel at hij zelfs een wit poeder, dat later werd geïdentificeerd als metamfetamine dat per ongeluk was achtergelaten in de cel. De student vertelde inderdaad te hebben gehallucineerd en “compleet gek” te zijn geworden.

De betreffende afdeling heeft nog geen reactie gegeven. Volgens de advocaat van Chong gaan zij een officiële claim indienen.

(Spitsnieuws)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.