PARAMARIBO- 0p zaterdagavond  30 juni heeft de stomdronken 30-jarige autobestuurder Ronny T. het verkeer ernstig in gevaar gebracht. Ronny reed over de Indira Ghandiweg,  toen hij ter hoogte van de Shell servicestation op een fietser inreed. Die kon zichzelf in veiligheid brengen door van de fiets af te springen. De fiets werd daarbij door de auto geraakt. Ronny reed door via de Indira Ghandiweg de lelydorper weg in. Een weggebruiker die het incident met de fietser had zien gebeuren reed Ronny achterna. Daarbij zag die persoon dat Ronny slingerend over de Lelydorperweg reed.

Een man en een vrouw die in hun auto vanuit de tegenovergestelde richting kwamen aanrijden zijn in de trens langs de weg terecht gekomen toen de man moest uitwijken om een botsing te voorkomen met Ronny. Vervolgens reed Ronny een erf op en bracht de auto tot stilstand. De politie is ingeschakeld en heeft zich ook ervan kunnen overtuigen dat de man ladderzat achter het stuur zat. Daarnaast is komen vast te staan dat  Ronny niet in het bezit is van een rijbewijs. Hij is aangehouden en opgesloten.

De fietser heeft zich nog niet aangemeld bij de politie van Lelydorp bij wie de zaak in onderzoek is. Hij wordt opgeroepen dat alsnog te doen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.