Ook onze enige Laser toner producent, ‘Suriname Cartridge Depot N.V. , heeft een verkoopkantoor geopend in Georgetown Guyana, onder de naam ‘Cartridge Depot Inc’.

Het bedrijf ziet enorme mogelijkheden op de Guyanese markt. Dit omdat er daar geen bedrijven actief zijn die binnen het segment van laser toners op een vergelijkbaar niveau opereren zoals SCD zich de afgelopen vijf jaren binnen het Suirnaams bedrijfsleven heeft weten te ontwikkelen.
“Officieel gaan wij pas per 15 november in Guyana volledig operationeel”. Echter, hebben nu al bedrijven met klinkende namen zich aangediend, die te kennen hebben gegeven voornemens te zijn onze recycled toners te zullen gaan afnemen. Daarnaast is er ook grote interesse getoond voor onze toner leasepakketten met levering van gratis laser printers, wat dus ook tot ons regulier dienstenpakket behoort. Aldus de algemeen directeur van Cartridge Depot Inc. Aristo Kelly algemeen directeur verwacht, dat door de positieve economische ontwikkeling die Guyana momenteel doormaakt steeds meer bedrijven zich er zullen vestigen, waaronder ook Surinaamse. Dit zal ongetwijfeld ertoe leiden dat de behoefte aan priners en kantoorartikelen in z’n algemeenheid, alleen maar zal toenemen. Dit past helemaal in de missie en visie van de organisatie en zij zien in deze zeker dan ook een rol van betekenis voor hen weggelegd. “Door de huidige verslechterde economische situatie in ons eigen land, zagen wij ons genoodzaakt om daar adequaat op in te spelen en is daarom op enig moment besloten om op zoek te gaan naar alternatieven en was na zorgvuldige overwegingen en marktonderzoek, dit meest voor de hand liggend om ook in Guyana onze produkten en diensten te gaan aanbieden.

Lees verder Unitednews

Dit bericht is afkomstig van Nickerie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.