Home » Surinaams nieuws » Sportbond Commewijne gestart met competitie

Sportbond Commewijne gestart met competitie

De Sportbond Commewijne (SBC) is afgelopen weekend van start gegaan met haar competitie voor het seizoen 2012-2013. In de openingswedstrijd kon Mega een 2-1 voorsprong bij rust niet behouden tegen Jong Blue Wings. Ze verloor uiteindelijk met 3-4. De doelpunten van Mega kwamen van Dewkinandan en Saffoe (2x). Voor Jong Blue Wings scoorden Ramdas (2x), Ramessar en Tjietaram. Black Tiger verloor van Zoelen met 1-2, na een 1-1 ruststand. H. Singorawie en Dihal scoorden voor Zoelen, H. Sodiko voor Black Tiger uit Rust en Werk. Vios won met 4-2 van Indo na een 2-0 ruststand. R. Mertodikromo, D. Arga, H. Mohamadigson en een auto-goal van Van Ama zorgden voor de productie van Vios. Bij Indo scoorden R. Yeung en J. Ronodimedjo. Tenslotte won Jong Marienburg met 4-1 van nieuwkomer Toronto. De ruststand was 2-0. De goals kwamen van Soemba (2x), Adipora en Karijopawiro. Voor Toronto scoorde de speler Bron.