Volks Alliantie voorman Paul Somohardjo

Door Andjenie Harkhoe

PARAMARIBO- Volks Alliantie voorman Paul Somohardjo wil de kwestie rondom de bouw van een dijk ik Commewijne in het parlement verder bespreken. Dat zegt de politicus vanmorgen aan GFC. Hij wacht daarom de speciale vergadering af.

“In het parlement kan dit vraagstuk uitgebreid aan de orde komen en krijgt minister Ramon Abrahams van Openbare Werken de gelegenheid om uitleg te geven. Dat er een discussie is, als zou de minister bij gelegenheden  bepaalde uitspraken wel of niet hebben gedaan, werkt een oplossing niet in de hand. In DNA kan het vraagstuk op de juiste  gedocumenteerde wijze worden behandeld en worden alle gedane uitspraken opgetekend. Zo kunnen onnodige misverstanden worden voorkomen”, meent Somohardjo.

De coalitiepartijleider kan het overigens begrijpen dat het niet prettig is voor de bewindsman om  in de media als  leugenaar uitgemaakt te worden.

“Ik kan me goed voorstellen dat deze affaire niet prettig is voor de bewindsman. Het bespreken van deze kwestie in DNA waarbij er op basis van vragen van parlementariers  tekst en uitleg door de minister gegeven kan worden is daarom van groot belang”, zegt Somohardjo tot slot aan GFC.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.