PL leider Paul Somohardjo

door Andjenie Harkhoe

PARAMARIBO – Pertjajah Luhur leider Salam Paul Somohardjo heeft gisteren langdurige gesprekken gevoerd met Nederlandse groothandelaars van basisgoederen. De toppoliticus is op doorreis naar Indonesië en Italië.

Naar verluidt onderhandelt Somohardjo om de de tarieven zo laag mogelijk naar beneden te brengen. Het doel is uiteindelijk om de sociaal zwakkere afnemers in Suriname zo weinig mogelijk geld te laten uitgeven bij de aankoop van voeding en andere producten.

Somohardjo liet zich omstandig informeren over de prijzen van onder meer aardappelen en andere basisitems. Dit gebeurde in het kader van het sociale project van de Pertjajah Luhur waarbij er tegen kostprijs basisgoederen worden aangeboden aan de Surinaamse burgers met een zwakke beurs.

“Uiteraard is het mijn streven om de tarieven zo laag mogelijk naar beneden bij te stellen. Dit is ten gunste van mijn landgenoten in Suriname die het niet zo breed hebben. Als voorman van De Sociale partij, de PL, staat het belang van de kleine man bij mij altijd primair”, zo laat Somohardjo aan de nieuwsredactie weten.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.