Partijleider Paul Somohardjo. Volgens de PL- politicus voert Gajadien serieuze gesprekken met leden van de coalitie en zal de VHP- topper al voor de komende verkiezingen overlopen naar een andere partij.

PARAMARIBO- Pertjajah Luhur (PL) leider Paul Somohardjo is niet te spreken over de volgens hem laffe aanvallen van DNA-lid (VHP) Asiskumar Gajadien op zijn familieleden. De coalitiepoliticus is van oordeel dat de parlementariër bezig is met een doelbewuste attaque op zijn persoon evenals familie.

Somohardjo onthuld tegenover GFC dat Gajadien in het geheim flirt met coalitietoppers. De aanvallen op zijn persoon zouden onder meer op hun instigatie plaatsvinden.

Gajadien heeft gisteren in het parlement aan president Bouterse gevraagd om meer duidelijkheid over het aantal toegewezen landbouwpercelen aan de Nv Mahona. De huidige president- commissaris van Mahona is Bronto Somohardjo, een zoon van Paul Somohardjo.

“Waarom moet men personen met de naam Somohardjo altijd aanvallen? Mag mijn geen zoon geen NV hebben? Mag hij geen zaken in Suriname doen? Moet de zoon van Somohardjo gestraft worden alleen omdat hij een kind van mij is?”, vraagt de partijleider zich in gemoed af.

“Dus mijn zoon zou volgens sommige kwaadsprekers niet in aanmerking mogen komen voor landbouwgronden? Voor de goede orde: de NV Mahona is niet fictief, is bezitter van een rijstpelmolen in Nickerie en heeft een bankrekening bij de Landbouwbank. Waarom vraagt de heer Gajadien niet naar meer informatie over andere Nv’s? Bijvoorbeeld van Kirpalanie, Kersten, Kuldipsing, Phaladsing en honderden andere Nv’s die goed investeren en het land net als mijn zoon ook tot ontwikkeling willen brengen?

“Wat heeft Gajadien zelf ten aanzien van de ontwikkeling van Suriname gedaan? Zijn DNA- lidmaatschap heeft hij te danken aan chantage. Hij heeft de partijleiding van de VHP  weten te misleiden. Hij deed alsof hij een grote aanhang had in Wanica, maar zijn verkiezingsbijdrage is zo goed als nihil geweest.”

“Nu al wordt hij gesignaleerd in de nabijheid van coalitietoppers. Dat gebeurde meestal in barbecueclub Doksie & Doksa. Ik geef nu al de garantie dat   Gajadien voor 2015  zal overlopen. Zijn zucht naar macht en geld kan hij niet meer beheersen. Zijn aanvalsdaad is eigenlijk niet uit eigen wil maar door derden geïnitieerd. Hij hoopt zo zijn zucht naar meer macht te stillen”, stelt Somohardjo tot slot.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.