PARAMARIBO- Pertjajah Luhur (PL) voorman Paul Somohardjo is een felle voorstander van het snel behandelen van de anti-corruptiewet. Hij hoopt daarom dat er haast wordt gemaakt. Dat zegt hij vanavond aan GFC Nieuws. “De hele partij ziet graag dat deze kwestie op korte termijn in DNA besproken wordt”, benadrukt de toppoliticus.

“Ik heb deze aangelegenheid tijdens mijn voorzitterschap van het parlement al vaker op de agenda geplaatst. Echter kreeg ik vervolgens te horen dat er nog verschillende details in orde moesten worden gemaakt.”

Somohardjo laat verder aan de nieuwsredactie weten dat hij de handtekeningenactie van de politieke partij DOE niet helemaal begrijpt. “Alleen een dwaas zou tegen de behandeling en aanname van deze wet zijn. Het is een noodzaak!”

De partijvoorzitter zegt bovendien dat hij personen in zijn partij zou royeren indien hij merkt dat zij tegenstander zijn van de behandeling van de wet. “Ik zou personen binnen de PL royeren indien zij zich zouden keren tegen de anti- corruptiewet”, aldus de coalitievoorman stellig.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.