De song ‘SocaFun’ is een eigen pokoe en nieuwe release gecomponeerd door allround Musicband Desire en het vocaal gedeelte is ingevuld door Janice van Klaveren, Sudhir Binda met als artiestennaam Mr.D in samenwerking met Mr.Z, Zahier Abdoelgafoer uit Nederland.

‘SocaFun’ wordt vandaag, 16 mei, gelanceerd met een bijbehorende videoclip.

Het team heeft de videoshoot in februari opgemomen te Caribo Beach Resort. Vishaal Rampersad videograaf en Editor van Vishr Media heeft erg genoten van de opnamedag en is zelfverzekerd dat de fans niet teleurgesteld zullen zijn met het eindproduct.

“Een nummer dat weer erop moet wijzen hoeveel talent we hebben in Suriname. Waarmee we ook internationaal aandacht willen trekken. Met dit nummer willen we de totale gemeenschap een push geven om met plezier door te zetten na een lange Coronadip. Socafun zou aanvankelijk twee jaar terug zijn uitgebracht, maar met de komst van Covid-19 werd deze uitgesteld. Wij roepen een ieder op om bij elkaar te komen en om vooral in gezegend Suriname, waar wij met zoveel kleuren namelijk 1 kleur vormen, in harmonie te leven”, zegt Mr D. in gesprek met Dagblad Suriname. 

De eerder vrijgegeven trailer geeft weer, dat de nieuwe song SocaFun, namelijk in het Soca, Caribische muziekgenre is geproduceerd. Een videoclip met beach- en carnaval vibes. 

 (Khoesiaal P.)

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.