Door Johan Donner

PARAMARIBO – “Het was echt hachelijk toen we na een half uur vliegen in de lucht hoorden dat het vliegtuig op dat moment een technisch mankement vertoonde. We waren in de lucht en wisten niet dat het ging om het landingsgestel dat niet goed dicht ging. In ieder geval waren wij inzittenden behoorlijk angstig totdat we veilig geland waren. Het was echt niet prettig om mee te maken.” Zo sprak een van de passagiers.

GFC Nieuws kreeg dit te horen van een familielid in Paramaribo van een van de passagiers die vandaag gestrand en vertraagd is op Schiphol vanwege het mankement aan de SLM kist.

Nadat het nieuws ook Suriname had bereikt werd er driftig gebeld naar onder andere GFC Nieuws om te weten of er al bekend was wat er precies aan de hand was. Volgens onze bronnen bij de SLM werken technici aan het verhelpen van het geconstateerde mankement.

Alle passagiers maken het intussen redelijk goed. Er is ook besloten dat de passagiers niet hoeven te blijven overnachten op Schiphol.

Volgens de SLM is de vlucht minimaal met 24 uren vertraagd. Verwacht wordt dat de vlucht morgen wel kan worden uitgevoerd.

Ook de vlucht vanuit de Johan Adolf Pengel luchthaven naar Schiphol is met 24 uur vertraagd.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.