Rapper MC Square en Shehnaaz Gill zorgden voor een muzikale sfeer op Raghav Sharma’s verjaardagsfeest in Rajasthan. MC Square zong zijn beroemde ‘Le Le Ram Ram’ terwijl Shehnaaz haar touch aan het nummer toevoegde.

De video suggereert, dat de samenwerking ook de productie van Raghav voor Shehnaaz en MC Square zou kunnen hebben. Fans merkten op: ‘Bedankt dat je Sidharth Shukla herinnert terwijl ze Dil Ko Karaar Aaya zingt.’ Een andere fan merkte op: ‘Zo aardig van je Shehnaaz dat je Sidharth Shukla gedenkt.’

Een fan merkte ook op, dat Shehnaaz Gill de nalatenschap van Sidharth Shukla voorop neemt

Onlangs had rapper MC Square gezinspeeld op een aanstaande samenwerking met Shehnaaz. De rapper MC Square, echte naam Abhishek Baisla, nam onlangs de trofee mee naar huis in het tweede seizoen van Hustle. Hij schreef: ‘Wat is koken’

Over Shehnaaz gesproken, ze eerde onlangs haar beste vriend, wijlen Sidharth Shukla, door haar Filmfare-prijs aan hem op te dragen. In het begin van haar carrière verscheen Shehnaaz in veel muziekvideo’s. Na de onverwachte dood van Sidharth vorig jaar, bracht ze in 2021 ook een nummer uit genaamd “Tu Yaheen Hai” als een eerbetoon aan hem.

Shehnaaz blijft haar publiek verrassen met haar prachtige stem. Ze heeft ook aan een paar nummers gewerkt met Arjun Kanungo, en haar supporters hebben haar overladen met liefde en aanbidding. Zelfs de broer van Shehnaaz heeft enkele intrigerende singles en muziekcollecties verspreid.

De rapper is enorm populair geworden na zijn stint in Hustle 2.0 en zijn nummer ‘Le Le Ram Ram’ liet ook Badshah sprakeloos achter toen hij het in de show uitvoerde. Hij werd bewonderd om zijn schrijven, zijn visie en zijn compositie voor alle muziekstukken die hij het hele seizoen uitvoerde.  

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.