Home » Surinaams nieuws » Shaquille Cairo behoedt Robinhood van nederlaag

Shaquille Cairo behoedt Robinhood van nederlaag

GFC NIEUWS- De 8ste finale van de Concacaf League is redelijk tot goed begonnen voor sv Robinhood.

In het Andre Kamperveen stadion eindigde de wedstrijd dinsdag tegen Independiente na een 0 – 0 score bij de rust in een 1 – 1 score.

De eerste minuten van de wedstrijd waren al gelijk een waarschuwing voor Robinhood.

In de 2de helft probeerde Independiente al vroeg de druk hoog te leggen. Een totaal verkeerde terugspeelbal bracht de Surinaamse landskampioen bijna in de problemen.

Robinhood coach Godeken bracht heel snel achter elkaar 2 reserves binnen het veld.

Shaquille Cairo en Jamilio Rigters kwamen erin voor respectievelijk Fer en Godlieb.

De ingekomen spelers leken direct een positieve invloed te hebben in aanvallend opzicht.

De return wordt gespeeld op 27 november in Panama.

Het bericht Shaquille Cairo behoedt Robinhood van nederlaag verscheen eerst op GFC Nieuws.