Het Surinaamse geluid- en verlichtingsbedrijf Shaike Lights & Sound heeft goed werk verricht op de internationale vakbeurs ‘Prolight & Sound Messe’ in Frankfurt, Duitsland. Dit laat de directeur Shaike Maikoe van het bedrijf aan  GFC Nieuws weten. “Behalve netwerken, hebben we ook ons bedrijf kunnen promoten. Er zijn afspraken met andere bedrijven uit landen als Frankrijk, Belgie, Malta, Duitlsland en India voor een eventuele samenwerking. Volgend jaar zijn we er weer van de partij”, verzekert Shaike.

De opgedane ervaringen en kennis zullen volgens hem te zien zijn aan de diensten van het bedrijf. “Suriname is ready voor de productie van grote R & B shows”.

Op de beurs lanceerde Shaike Lights & Sound zijn nieuwe merknaam ‘Shaike’ voor productie van speciale licht effecten. Ook het special effect ‘The Confettimaker’ werd geïntroduceerd. Prolight & Sound is de grootste internationale vakbeurs voor evenement- en communicatietechniek, audiovisuele producties en entertainment. Dit jaar werd de beurs van 10 tot en13 april gehouden. Het is de eerste keer dat Suriname meedeed.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.