Officiële ingebruikname van de vlaggenmast van de Savitrischool.

Door Johan Donner

WANICA – Op initiatief van Sewa International Suriname (Stg. SewIntSur) is er een vlaggenmast gebouwd voor de Savitrischool te Wanica in de omgeving Magentakanaal.

Vandaag, maandag 15 oktober 2012 heeft de officiële ingebruikname van de nieuwe vlaggenmast op de Savitrischool plaatsgevonden.

In lijn met de doelstellingen van de stichting namelijk, het stimuleren van volunteerism (vrijwilligers/sociaal werk), is het technische ontwerp, de uitvoering van de bouw en de algehele organisatie van het project allemaal verricht door vrijwilligers aangesloten bij SewIntSur.

De organisatie is ervan overtuigd dat vrijwilligerswerk oftewel “Sewa” een sleutel factor is dat kan bijdragen aan de welvaart en welzijn van ons medemens en gehele gemeenschap.

Bij de ingebruikname van de vlaggenmast gaf de directeur van de school aan dat “Suriname” zorgt voor leerkrachten, busvervoer en gratis boeken voor de scholieren. Bij het meedoen aan de vlaggenparade dienen de studenten dit in gedachten te houden. Het meedoen met de vlaggenparade moet als een soort eerbetoon aan ons land Suriname gezien worden.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.