Home » Surinaams nieuws » Selection maakt Vybz af in tweede helft

Selection maakt Vybz af in tweede helft

Bij de voortzetting van de Boma Copa hadden we in de finaleronde een interessante match-up. Op het Dharmveld stonden tegenover elkaar de ploegen van Selection en Vybz. De ruststand was 1-0 voor Selection. In de tweede helft liep deze ploeg uit naar een 4-1 overwinning. Roepesh Rakhan, Rakesh Rakhan en Geovanni Tiendarie (2x) scoorden voor Selection. Bij Vybz redde Andre Krekko de eer.

In de wedstrijd tussen SV Inter 16A en Team Rebels viel er maar 1 doelpunt. Het was Iljas Karmin die in de eerste helft het gouden doelpunt scoorde voor Team Rebels. Real 20 won na een 1-0 ruststand met 5-3 van Real Boma. Djajan Dhoen, Abeca Wens (2x) en Nawien Soekhai (2x) scoorden voor Real 20. Bij Real Boma scoorde Giovanni Veldwijk wederom twee keer. Randy Prajasemita pakte het andere doelpunt.