Seaboys, die uitkomt bij de Lelydorp Sport Bond, zal het komende competitiejaar het meer hebben van zijn eigen kweek. De ploeg uit Vredenburgweg beschikt over tal van getalenteerde jeugdspelers die uitkomen voor de jeugdploeg van Seaboys. Zo heeft Seaboys in het verleden tal van goede spelers geleverd die nu heel actief zijn in de topsectie van SVB.

‘Wij zullen het doen met de spelers die wij in huis hebben en we geven onze jeugdspelers ook de kans om de A-selectie van Seaboys te bereiken’, zegt Edson Giskus. ‘We gaan niet echt op de transfermarkt om spelers te kopen, wij geven onze jeugdspelers eerder de kans, dan een speler van buiten halen. Wij beschikken momenteel over jeugdploegen en die jongens moeten ook de kans krijgen. Zo hebben wij vorig competitiejaar gespeeld met veel U-20 en U-17 spelers. Nu zijn zij een ervaring rijker geworden, dus er is geen behoefte om te kopen’, zegt Edson.

‘Tot nog nu toe heeft een speler aan mij aangegeven om de club te verlaten, maar de club heeft zich tot nog nu toe niet aangemeld om hem over te nemen. We zijn al 1 maand in de voorbereiding om het nieuwe competitiejaar in te gaan te LSB en tot nog nu toe zijn er een paar spelers van Jong Rambaan alleen gekomen om met ons te trainen. Maar we hebben niks meer van hen gehoord’, zegt Edson Giskus.

Dagblad Suriname - Dagblad Suriname - Suriname's Populairste Krant

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.