In Maleisië heeft een zestienjarig schoolmeisje haar doodgeboren kind in haar rugzak gestopt. Ze gaf de zak aan een nietsvermoedende klasgenote met het dringende verzoek er goed voor te zorgen. Pas na 17 uur zag het onthutste vriendinnetje wat de lugubere inhoud van de rugzak was.

De jonge moeder beviel in het internaat van de school. Het toeval wilde dat het meisje net op de dag van haar bevalling naar een medisch onderzoek moest. Al snel werd daar vastgesteld dat de scholiere zeer recent een kind had gebaard. De schooldirectie werd hiervan op de hoogte gebracht. Die schakelde op haar beurt de politie in.

Shock
De jonge moeder viel bij ondervraging al snel door de mand en bekende alles. De recherche nam de rugzak in beslag die ze aan haar klasgenote had toevertrouwd. Dit vriendinnetje belandde in shock toen ze vernam dat ze al die tijd had rondgezeuld met een dode baby.

De politie onderzoekt nu de doodsoorzaak van het kind. Ook de vader van de baby wordt opgespoord. Hij riskeert beschuldigd te worden van seksuele omgang met een minderjarige.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.