PARAMARIBO- De 12-jarige scholier A.N. is hedenmorgen omstreeks 07.30 uur overvallen en beroofd door 4 manspersonen aan de Indira Gandhiweg te Lelydorp. A.N. die op weg was naar school zag op een loopafstand ter hoogte van de handelszaak “Golden Wings” een zwart gelakte personenauto met enkele mannen erin geparkeerd staan, terwijl aan de rechterzijde van de weg een man een sigaret stond te roken.

Toen A.N. het voertuig dicht genaderd was, stak de rokende man de weg over en greep hem vast. De scholier werd  vervolgens in het voertuig geduwd. Het viertal reed vervolgens met hem weg richting Paramaribo. Terwijl het slachtoffer tussen de mannen zat, zag hij op een bepaald moment een vuistvuurwapen uitsteken uit de broekzak van één van hen. Onder bedreiging moest hij zijn schooltas afstaan.

Vervolgens werd er uit zijn broekzak zijn schoolgeld  SRD 25,– weggenomen. Ter hoogte van politiebureau Nieuwe Haven werden zijn “Nike” sportschoenen van zijn voeten weggenomen. Aan de Zwartenhovenbrugstraat, nabij de Dr. Sophie Redmondstraat, werd hij uit het voertuig geduwd. Het slachtoffer ging gelijk daarna de politie van ressort centrum alwaar een aangifte is opgenomen. De verdachten zijn vooralsnog voortvluchtig.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.